Egy i7-2600K-t meddig lehet húzni?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanokat is, hogy valaki 4.5 GHz-ra nyomta fel, de szerintem az már nem lenne stabil, illetve ahhoz kellene még valami adaptert, vagy hasonlót venni, de én ilyet nem akarok. Ha ez lényeges, AsRock P67 Extreme alaplapom van.2013. okt. 13. 18:10
1/8 anonim válasza:
4,4 GHz-ig stabil, afelett több specializálódostt fórumon óva intenek, de azzal bizonyára tisztában vagy, ha húzod, akkor csökken az élettartama, érdemesebb egy erősebb darabba befektetni de azt normálban használni!
2/8 A kérdező kommentje:
2 éves a proci, és úgy gondoltam, hogy fél évig még ezt használom, aztán beújitok egy erősebbre.
2013. okt. 13. 18:19
3/8 Osynho válasza:
Mihez nem elég egy 2600K, főleg tuningolva? :/
4/8 A kérdező kommentje:
Szerinted nem érdemes váltani? Mennyi ideig bírja még 4.4Ghz-n?
2013. okt. 13. 18:50
5/8 Osynho válasza:
Amíg tönkre nem megy :) Te tudod mi és mire kell, én csak nem egészen értem. Egyáltalán mire használod a képedet? Mi a konfig?
6/8 A kérdező kommentje:
Intel Core i7 2600K
Nvidia Gtx 770
Asrock p 67 extreme
Fsp raider 550W
Alphenfoehn K2 (de majd megnézem, ez nem biztos)
Sharkoon t28
2013. okt. 13. 19:07
7/8 Osynho válasza:
És mire használod? Mert játékra bőven elég lesz még sokáig.
8/8 A kérdező kommentje:
Játékokra is használom, de nem újakra. Animálgatni is szoktam vele. Néha programozásra is, de azt nem mindig ezen a gépen.
2013. okt. 13. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!