CANON MP190-es nyomtatónál, hogyan lehet a tintaszintjelzőt kikapcsolni?
Fog dolgozni!
Nekem is ilyen nyomtatóm van, én is újratöltöttem, visszaraktam, de a tintaszintfigyelő, az csak ment lefelé.
Egyszer csak kiírja majd, hogy elfogyott a színes vagy fekete tinta,tegyél be új patront, vagy reseteld a tintaszint figyelést.Ki írja majd, hogy mit kell csinálni, a törlés gombot kell lenyomva tartani 8 mp-ig.
Ezután nem lesz tintaszintfigyelés, ezért világítani fog a nyomtatón egy led, de nyomtat tovább szépen, szó nélkül!!
Utolsónak:
leszeded a patron tetejéről a matricát alatta lesz egy bemélyedés, ott kell kifúrni a patront, bele nyomsz 5-6 ml tintát, majd leragasztod a lyukat akár szigetelőszalaggal is jó, ennyi a művelet, ha túl sok tintát töltesz bele, akkor egy ideig folyatni, maszatolni fog.
Óvatosan fúrd lehetőleg minél kisebb fúróval, és injekciós tűvel könnyen be tudod juttatni a tintát, de ha vettél feltöltő készletet, akkor abban van egy kis fúró szerű vacak is :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!