Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan működik a több monitoro...

Hogyan működik a több monitoros cucc?

Figyelt kérdés

Decemberben tervezek majd egy új számítógépet venni, de most nem is ez a lényeg. Jelenleg egy elég régi monitorom van és arra lennék kíváncsi hogy az új számítógépemhez használhatom -e ezt is és az új monitort is. Nem foglalkoztam még vele ezért nem is tudom hogy működik. Lehetséges hogy az egyik monitoron éppen egy játékkal játszok, közben átváltok a másikra ahol pedig az internet van megnyitva?

Az adatok:

Jelenlegi monitor: ViewSonic VA703b

Új monitor: BenQ GW2255

Új videó kártya: Sapphire HD7970

Ezek így hárman együtt működhetnek?

2013. okt. 13. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden újabb vga-n működik a dual monitor,És ez a beállításoktól függ.Olyat lehet csinálni ,hogy az 1ik munkamenet az1iken a másik a másik monitoron,és ha az egér kulzór eléri a szélét átmegy a másik monitorra/átmész a másik a munkamenetbe és a másik megy tovább.
2013. okt. 13. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha pedig esetleg a VGA-n nincs olyan csatlakozó akkor egy sima átalakítóval megoldhatom ugye? Olvastam valamit hogy akár azt is belehet állítani egy programmal hogy ha megnyomok egy gombot csak akkor vigye át a másik monitorra, szóval egy gombbal váltogathatok... Akkor köszönöm! Azt tudtam hogy lehet több monitort de azt nem hogy hogyan, szóval csak felcsatlakoztatom és kedvem szerint beállítom!
2013. okt. 13. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb játék, főleg a nagyobbak csak teljes képernyőn hajlandók futni és csak az elsődleges monitoron. Ami azt jelenti, hogy vagy egyáltalán nem indulnak többképernyős módban vagy ha indulnak is, nem tudod az egeret átvinni a másik képernyőre és még sok más probléma is előfordulhat.

Azokkal működik ez általában jól, amik hajlandóak ablakban futni, így rakosgathatod az ablakját akárhova. Legjobb ha 3D-t egyáltalán nem használ. Szóval elég limitált dolog ez.

2013. okt. 15. 23:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, de azért egy próbát megér! :) Úgyse tudok mit csinálni a másik monitorral!
2013. okt. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!