Kérdés: egy Be-quiet e5 700 wattos táp megbízható táp-e és alkalmas-e Oc-hez?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek a tápegységekhez és ajánlásokat is fogadnék2013. okt. 12. 22:20
1/8 anonim válasza:
Megbízható, kicsit öregeske FPS bélre épül. OC-hez jó e? Mit akarsz és mennyire OC-zni? Komoly tuninghoz én inkább valami 1/2 ágast néznék ekkora teljesítmény, ez eléggé "darabolva" van. Meg alapból ha még nincs meg mást néznék.
2/8 A kérdező kommentje:
Oké, még nincs meg; nekem egy 650wattos is tökéletes volna, mit ajánlanál? Avagy még van egy Cieftec cft 750-es amit kinéztem. OC-ra meg egy fx 8350-et tervezek meg hozzá egy hd 7870-et,de úgy igazán nem bánnám ha megvolna egy minőségi tápom és nem kéne vele foglalkozni jó pár évig
2013. okt. 13. 20:48
3/8 anonim válasza:
Mennyit költenél tápra? A CTF-750 az a tökéletesen elcseszett több sok ágas táp, éles áramlimit, rossz csati elosztás stb.
4/8 A kérdező kommentje:
leginkább használtak között turkálok, de egyébként 20 ft környékén ha valamennyivel több de megéri az se baj
2013. okt. 13. 23:13
5/8 A kérdező kommentje:
*20 000
2013. okt. 13. 23:15
6/8 A kérdező kommentje:
Enermax triathlor Fc 650w ez milyen?
2013. okt. 14. 00:02
7/8 anonim válasza:
Az már elég jó választás, modern, erős stb.
8/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a segítséget! Üdv
2013. okt. 14. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!