Melyik procihűtő a jobb és miért? Asus Royal Knight vs Zalman CNPS11X Extreme.
#hűtő #processzor #Asus #processzor hűtő #Zalman #Asus Royal #Asus Royal Knight #Zalman CNPS11x #Zalman CNPS11x Extreme
2013. okt. 12. 13:18
11/15 Gábor_79 válasza:
Az működhet. Végül is 1 mm-ről van szó, ha jól számoltam.
12/15 A kérdező kommentje:
Egy Zalman Z11 Plus-ba viszont simán beférne 8-)))
2013. okt. 12. 17:15
13/15 Gábor_79 válasza:
Na igen, de azt eddig nem mondtad, hogy új ház is lesz. Amúgy én is épp ezért vettem nemrég új házat, mert útáltam, hogy keskeny. Persze azóta se szereltem át.
Visszatérve, azt az egy millimétert simán meg tudnád oldani.
14/15 A kérdező kommentje:
Ezt a Zalman házat ma néztem ki, jobb mint az én házilag moddingolt ősrégi házam :D Jobb lesz a szellőzése is. Ma viszont szerencsétlenül jártam a billentyűzetemmel...írok privátot.
2013. okt. 12. 22:40
15/15 Gábor_79 válasza:
Ah, kellemetlen. Csak tegnap le kellett lépnem idejekorán, mert a barátnőm el kezdett porszívózni itt a gép körül és nem szeretem, ha megbolygatják odabent a mikroklímát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!