TP-Link WR740n routert be lehet állítani, hogy acces pointként működjön?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? :)2013. okt. 11. 13:38
11/19 A kérdező kommentje:
..a második routeren letiltottam a DHCP-t, és lan to lan van összekötve az elsővel. Ha csatlakozom rá wifin keresztül, állandóan IP címet kér, ezért kérdeztem milyen kábel kell hozzá.
2013. okt. 15. 08:55
12/19 P.O.C. válasza:
A kábel mindegy. Szerintem ütközik a két router ip-je.
13/19 claidheamohmor válasza:
tán nem ezért kéne átállítani 192.168.1.1-ről mondjuk 192.168.0.1-re? :)
14/19 P.O.C. válasza:
Ha a netet megosztó router 192.168.1.1, akkor az AP -nak állított router 192.168.1.2 pl.
15/19 claidheamohmor válasza:
lan-to-lan esetében. De lan to wan-nál?
16/19 P.O.C. válasza:
LAN TO WAN esetében tényleg így kell, de a kérdező LAN TO LAN -al kötötte össze.
17/19 claidheamohmor válasza:
Akkor valamit elnézhettem, mert ott valahol elöl mintha azt írta volna, hogy az 1. router "switch" portjából húzott kábelt a 2. wan portjába.
18/19 P.O.C. válasza:
"#11 A kérdező kommentje:
..a második routeren letiltottam a DHCP-t, és lan to lan van összekötve az elsővel..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!