Mi a baj? Nem érzékeli a telót a gép.
2013. okt. 11. 13:37
1/8 A kérdező kommentje:
Windows 7 operációs rendszer...
2013. okt. 11. 13:41
2/8 anonim válasza:
A képek szerint érzékeli. Mit szeretnél vele? Adatokat másolni oda vissza? Vagy netet megosztani... ?
3/8 anonim válasza:
nincs telepitve a driver. amit latsz, az a default telepitcsomag, amit a telefon az elso alkalommal felcsatol a gepre. igy mukodik a legtobb 3G stick (USB-s mobilnet).
4/8 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy az eszközillesztő program telepítése sikertelen volt...És az ezkölkezelőben is néztem ott is érzékeli,csak fájlokat éppen nem tudom megnézni mik vannak rajta meg rárakni levenni stb
2013. okt. 11. 14:08
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és most ak mit csináljak,mer ezt eddig énis észrevettem...
2013. okt. 11. 14:09
6/8 A kérdező kommentje:
A kiest is letöltöttem de az sem érzékeli...
2013. okt. 11. 14:10
7/8 anonim válasza:
Némelyik telefonban ki kell választani hogy hogyan kezelje a gép, pendrive-ként, vagy csak saját klienssel.
8/8 A kérdező kommentje:
PTP-n megy csak MTP-n nem,ha mégis azt írja ki a x.mp3 nem másolhato,pedig az...
2013. okt. 11. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!