Laptoposok és informatikusok nagy segítséget kérek tőletek? Többi lent!?
Mire kellene neked az a 620m? Az integráltnál vmivel jobb a teljesítménye, de nem egy nagy cucc, szal esetleg alapabb/régebbi játékokhoz vennéd hasznát.
Általában alapból a kisebb teljesítményű, és emiatt kisebb fogyasztású integrált vga van használatban (energiatakarékosságból), és nagyobb teljesítményigény esetén, ill. ha átállítod az nvidia beállításoknál, akkor megy a dedikált vga, de akkor meg többet is fogyaszt.
Amúgy eszközkezelőben látszik? Lehet, hogy csak nincs feltelepítve.
A bios beállításokat meg a gugliban rákeresel: "vga memory bios", átállítod képekre, és akkor meglátod, hogy kb. hol kell keresned.
Nekem is 2 VGA van és nem kell babrálni semmit a BIOS-ban. Böngészéshez , videókhoz tökéletes az integrált, ha meg játékhoz kell, akkor a játék ikonján jobb klikk és ott kiválasztod a futtatást nagyteljesítményű nvidiával és már meg is. És van nvidia beállító eszköz is a pc-n, ha kaptál hozzá driver lemezt. Azzal betudod állítani, hogy melyik alkalmazásnak legyen alapértelmezetten az nvidia a grafikus vezérlője. Ha meg nem találod, akkor töltsd le ezt: [link]
BIOS-hoz meg ne nyúlj szerintem. Az így tökéletes :)
Igazából csak néha játszom laptopon és régebbi játékokkal pl: NFS Most Wanted (első része) Tomb Raider anyversari (vagy mi....XD) de leteszteltem és a WOW Pandaria elmegy rajta igaz nagyon szaggat itt ott de 30-50fps megvan ha nics player a közelemben és egy helyben állok. Szóval régi játékokra kellene csak h ne szaggason annyira pl az nfs vagy maga a youtub meg ezek.
illetve Advanced itt vlmi EDB, Fast bios mode,
AHCI Mode control, Battery life cycle …
és itt nincs olyan ami kell. :/ legalábbis tegnan nézten de nem az semeik .... javítsatok ki a tévedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!