A Macbook-okba ugyanolyan hdd/ssd kell mint a Windows-os laptopokba?
Figyelt kérdés
Tönkrement a winchester a Macbook-omba egy A1278-as Macbook-ról van szó! És kéne bele egy másik mit/milyet ajánlatok vagy hol?2013. okt. 9. 23:24
2/13 A kérdező kommentje:
Csak a kérdésem válaszára vagyok kiváncsi! Nem felesleg válaszokra!
Windows-os is jó bele vagy nem?
2013. okt. 9. 23:47
3/13 anonim válasza:
Mi az hogy "Windowsos"?!?!?!
En SSD-t ajanlok es igen, ugyanolyan passzol a Macbookba is.
4/13 anonim válasza:
sima windows ssd nincs, de a crucialnak van pl kompatibilitási odlala: [link]
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak, erre lettem volna kiváncsi! :)
2013. okt. 10. 00:49
6/13 anonim válasza:
Bármilyen vinyó vagy ssd jó bele, lényeg, hogy 2.5" és sata-s legyen.
7/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2013. okt. 12. 16:21
8/13 anonim válasza:
Úristen.."windows-os" hdd. Látom almáéknál már a hardverismeret is elég gázos, nem csak a szoftverek használati affinitása.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, mivel nem tudom máshogy jellemezni, ha nem tudnád van windows-os és Mac-es számítógép, de neked ezt hiába magyarázom...
Már előtted jóval hamarabb meg tudtam a választ anélkül hogy te egy betűt is írtál volna ide, szóval lényegtelen, mintha semmit nem írtál volna, és tudd meg, hogy már volt több windows-os gépem is, pc és laptop is, szóval te meg ne dumálj, mert te azt almákat is még csak távolról láttad!
Gratulálok!
2013. okt. 19. 22:18
10/13 anonim válasza:
Az apple-gépek többségébe szabványos hdd és egyéb periféria kell. Viszont sok eszközben apple firmware van, pl videókártyák. De van pl. apple firmware-s ssd is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!