Miért nincs hang a windows Xp-n?
A minap tisztogattam a gépet és letöröltem néhány felesleges programot régi játékok stb. azóta viszont a számítógépen nincs hang. Nem ismeri fel a hangkártyát. A DxDiag azt írja, hogy nincs telepített hangkártya. (Lehet, hogy letöröltem a drivert?) Az alaplapom: Fujitsu Siemens Amilo A3367G Series.
Mit tegyek???
Miért olyan nehéz rámenni a hivatalos honlapra? Pont ezeért van és nem harap!
Mobil Devices --> Former Models AMILO --> AMILO A --> AMILO A3667G
Kedves P.O.C.
Megtettem az általad leírt lépéseket.
Eljutottam az alábbi honlapra: [link] de az egyetlen ottlévő audio driver (on board) rajta van a gépemen.
Szóval a probléma még mindig fennáll.
Próbáld meg ezzel a dríverkeresövel,ha ezután sem lesz hang akkor feltehetően betojt a hangkártya,külső hangkártyát egy ezresért lehet kapni (kőnigh)usb-s.
Kedves H.Tibor87.
Igen letöltöttem és elindítottam de nem történ semmi. Amikor jobban megnéztem a honlapot az jelezte is hogy a driver "on board" vagyis már telepítve van.
Most próbálkozom a drivereasy-vel reggel szólok, hogy sikerült-e. Mindenkinek nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!