XP formatálás után kell hálózati drivert telepíteni?
Nem tudom, milyen alaplap van a gépben, amit újra fogok telepíteni. Ez fontos ugyebár a driverek miatt, tudtommal addig netezni sem lehet, amíg nincs fent a megfelelő illesztőprogram.
Hogy tudom kideríteni? Ha leveszem majd a gépház oldalát, az alaplapon minden esetben rajta a van márka/típus?
AIDA64 vagy Speccy programmal megnézed a géped típusát.
Ha nincs meg a gyári driver telepítő, a gyártó oldaláról minden szükséges driver letölthető a support/download menüpont alatt típus kiválasztás/keresés után.
Köszi a válaszokat!
Nem az én gépemet fogom újratenni. Az illető nem tudja, milyen alaplapja van, és mivel egy ismerőse tette össze a gépét, nincs hozzá se doboz, se cd, se semmi.
Ilyen esetben ne szórakozz (főleg, ha uazt az oprendszert rakod fel, és eddig jó vt a driver), hanem használj driver backup progit (pl. driver genius)!
Lemented a drivereket, aztán meg visszaállítod telepítés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!