Miért nem működhet az új winyóm?
Figyelt kérdés
Most vettem egy 1000 Gb Samsung sata winyót, még a boltban megjumperelték h sata 1es módban menjen, itthon összedugtam, bekapcsoltam, és még ott elakad a betöltésnél, ahol a winyókat ellenőrzi. És sehogy nem megy tovább, ha lehúzom az újat, és újraindítom, a régi szépen működik egyedül, de a kettővel semmi. A másik is satás winyó. Vagy lehet visszakéne vinni a boltba?2009. nov. 9. 17:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem a jumper van rossz helyen. Az új vinyóról próbál bootolni, de gondolom az még szűz, szóval nincs rajta semmiféle op rendszer.
2/6 anonim válasza:
Lehet meg kell neki mondani milyen lemez van rákötve a vezérlőre. Gép vagy a sata vezérlő biosában keresd.
3/6 A kérdező kommentje:
a satás winyókon nem lehet jumperelni h master v slave
a biost nézegettem, de a sata vezérjő biosában nem voltam, hol van?
2009. nov. 9. 18:10
4/6 A kérdező kommentje:
csak aza baj hogy amikor az új is benne van, nem lép be a sata biosba, csak akkor amikor nincs
2009. nov. 9. 18:24
5/6 anonim válasza:
el lehet már felejteni a jumperelést, fölösleges, a lényeg, hogy melyik SATA porta dugod rá. Az alaplapon fel van tüntetve a potok mellett. Nyilván az 1. port lesz az elsődleges.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, de kiderült h az alaplapom nem támogatja a 640 gigánál nagyobbat, pedig nem több 2-3 évesnél, úhogy ki lett cserélve egy 640esre
2009. nov. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!