Egy 10-es skalan milyen jo vetel?
Figyelt kérdés
Egy AMD FX 8-Core Black Edition FX-8350 40K ert?
Es egy alaplapi ajanlatot kernek
2013. okt. 8. 20:51
1/13 anonim válasza:
8 -as ha van hozzá garancia, és nem használt.
Ellenkező esetben inkább az a +7-8 ezer.
2/13 A kérdező kommentje:
Egyertelmuen hasznalatlan , garabcia es online veszem mind pl: pcx.hu.
Esetleg ennel is van max VGA vagy ennel meg nincs olyan vga ami mar sok lenne neki?
Jah es milyen alaplapot ajanlasz?
2013. okt. 8. 20:58
3/13 anonim válasza:
Full hd-n minden vga-t kihajt, talán valami komolyabb sli-nél kéne csak húzni
Akármilyen 990fx chipsetes lap, én gigabyteokat ajánlom.
4/13 A kérdező kommentje:
"talán valami komolyabb sli-nél kéne csak húzni"
Ezt hogy erted? Nem ertek 100%-osan a dolgokhoz :)
2013. okt. 8. 21:02
5/13 anonim válasza:
Ha beraksz két darab gtx780at egymás mellé, oda már lehet kevés, de lehet nem, most nem fogok utánna nézni, szóval valami komoly több kártyás rendszerhez már lehet kevés, de kétlem hogy otthon ilyet használsz.
6/13 anonim válasza:
sli=crossfire= 2vagy több vga egybekötve
7/13 A kérdező kommentje:
Hat pl max egy Hd 7990re gondoltam azzal nem lenne egy darabig gond nem?
2013. okt. 8. 21:07
8/13 anonim válasza:
nemtudom hogy meg e engedheted magadnak.de ha meg örülök neki. de bukta lesz az a kártya.most csili vili minden bika kártya.de mire kihasználná az erejét addigra fejletlen lesz a technológiája.
9/13 A kérdező kommentje:
Legyszivesz mond meg te mit vennel helyetem egy HD 7990 helyett? Es milyen lapot egy AMD FX 8-Core Black Edition FX-8350 -hez hogy jo legyen akar egy sli -be is belemegyek kesobiekben ha szukseg lesz ra.
2013. okt. 8. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!