Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy 1,61 Ghz processzorhoz...

Ha egy 1,61 Ghz processzorhoz hozzácsatolnék 4gb ramot, mire lenne képes?

Figyelt kérdés
Munkára és internetezésre kéne.

2013. okt. 8. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
semmire, kelleni fog még vga,hdd,psu,alaplap,gépház.
2013. okt. 8. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
... és egy 1.61 Ghz-es procival semmit nem mondtál, mert attól az még bármi lehet...
2013. okt. 8. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanarra lenne képes mint 1GB rammal, főleg ha csak egy régi 1 magos processzorról van szó.
2013. okt. 8. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Ne hallgass az előzőekre... nem tudják mit beszélnek. CPU-hoz nem lehet RAMot "hozzácsatolni".
2013. okt. 8. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

emberek ne akadjatok fel a fogalmazásán...

és szerintem sokkal jobb én példának az én p4 640 HT procimat mondom, win7 64 bit van a gépen és 4 gb ram, 3 giga ramot elhasználtam ugy, hogy nem fagyott a gép!

a baj csak az ha régi a gép akkor nem éri meg.

2013. okt. 8. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

"CPU-hoz nem lehet RAMot "hozzácsatolni"...ez igaz, de ettől függetlenül szerintem megértettük mit akar a kérdező.

"3 giga ramot elhasználtam ugy, hogy nem fagyott a gép!"...mert miért kellett volna fagynia?

A RAM tulajdonképpen csak egy háttértár, amiből a processzor gyorsan elérheti a feldolgozásra váró adatokat, egy 64it-es windows meg alapból több memóriát foglal le magának, ha van miből.

De alapvetően egy átlag felhasználású gépnél, netezésre, filmezésre kb a 2GB ram az ami szükséges, de ha ahhoz az 1 magos processzorhoz DDR1-es ramok vannak, abból semmi értelme sokat belepakolni, mert ott már az összes többi egység is gyenge, persze ha valahonnan össze tudja kukázni az ember akkor 1-1,5GB jó ha van és akkor XP-vel szépen el lehet lenni.

De tényleg jó lenne pontos processzor típust tudni.

2013. okt. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!