WyLToR kérdése:
Megéri 330. 000Ft-ért?
Figyelt kérdés
Nemsokára lejár az időm 1 hét és már nem rendelhetem meg a Macbook pro gépet ami szerintem jó ahhoz képest hogy M.O.-n 560.000Ft lenne itthon kint meg 330.000Ft.
Konfiguráció:
13 inch kijelző
256 GB SSD
2x4GB RAM
i5 processzor
Megéri megvenni?
2013. okt. 8. 16:31
1/4 anonim válasza:
Nem.Ha feltétlen MB-akarsz akkor vedd, de feléből ki lehetne hozni egy normális lapropt.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te azt hol veszed meg 330e-ért, de az apple oldalán ez a gép kb nettó 375-390e+ még áfa, ami kb 10%, de így is 410-430e Ft.
Azt sem tudom, hogy honnan vetted, hogy itthon ez a gép 560e, mert az apple oldalán ez a gép 530e-ért van.
Tehát a különbség kb 100e Ft.
Szerinted megéri?
Ez most komoly kérdés?
3/4 anonim válasza:
"Nemsokára lejár az időm..."
mi? akkor már felesleges rendelned.
4/4 BM-Striker válasza:
Ha van rá rendes garancia Magyarországon, akkor megéri(amennyire egy prémium feláras termék megéri az árát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!