Hogy tudom 2. e választani a a 2 monitort?
Milyen oprendszer alatt?
Win7: jobb gomb az asztalon, majd Képernyőfelbontás.
Majd képernyő kiterjesztése.
A többi beállítás értelem szerű.
ugyn ott van, képernyőfelbontás-> átírnyítás másik számítógépre, lehetőségek: 1. csak a számítógépképernyője, akkor a laptop megy,
2. MEGKETTŐZÉS: AZHITTEM h ez jó lesz, megy a 2 monitor, de nem külön külön, ugyan az van mint mikor simán rádugom a másikat..:( ugyan arra parancsra reagál, ugyan azok az ablakok vannak.
3.. kiterjesztés
4. csak a 2. képernyőre,
kipróbáltam mindet van h külön külön van a 2 gép, van mikor csak az egyik, van mikor mind2. müködik. de az h a 2 monitoron külön lehessen dolgozni nincs, mert ha mind2 megy, akkor pl. megnyitom keresőt, másikon is megnyitja stb.
ha KITERJESZTÉST választom, akkor átmegy a a laptopra csatlakozott monitorra, és ott van a tálcán az összes megnyitott progi, mint ami a laptopon..
annyi történik, h mikor rámegyek a csatlakoztatott montiorra és rákattintok a tálcán az ablakra, nem a monitoron nyitja meg, hanem a laptop monitoron.. de ettől még nem történik ott semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!