Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopommal kapcsolatos...

Laptopommal kapcsolatos kérdés? (többilent! )?

Figyelt kérdés

Nem régiben vettem egy laptopot " Samsung Series 3 300e5c "-t. Ezzel kapcsolatban csupán annyi kérdésem lenne HOGY! mielőtt megvedtem volna persze kipróbáltam a Telenornál. Megnéztem az adatait. Ott azt írták (mármint a laptopon a grafikus kártya) hogy 64Mb-os. A saját laptopomon viszont csak 32Mb os van viszont ugyanaz a laptop... Vajon miért? hogy tudom érzékeltetni a laptoppal h eredetileg 64Mb-nak kellene lenni?

A Másik h fel van telepítve a laptopomra ez az úgy nevezett " nvidia graphics driver 305.46 " Driver. de amikor megnyitom azt írja ki h az Nvidia grafikus kártyát a laptop nem érzékeli ( nem szó szerint ezt de a lényege ez ) Ezzel mit kezdjek kell ez nekem? vagy tulajdonképpen lenne egy nvidia kártya benne amit vlhogy észleltetni kellene a laptoppal? mellesleg sok folyamat fut a rendszeren. hogy tudom csökkenteni h sok szolgáltatás ne fusson feleslegesen? (win8) Előre is megkérnék mindenkit kulturált válaszokat várok! Ill. Előre is köszönöm!

2013. okt. 7. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is kár volt mobilszolgáltatónál venned, valószínűleg dupla áron.

Integrált VGA van benne, amit a BIOS -ban lehet szabályozni. 32/64... (max 1GB) amit a rendszer memóriából csatol el.

NVIDIA GF GT 620M videó kártya van integrálva, tehát a VGA benne van, eszközkezelőben meg is találod.

Win8 -on sok szolgáltatás fut, sajnos nem tudod nagyon úgy megnyirbálni, hogy az ne jelentsen gondot máshol, mert minden össze függ mindennel.

pl. ha nem fut a tűzfal, nem tudsz helyi hálózaton megosztani...

2013. okt. 8. 07:50
 2/7 A kérdező kommentje:
és a biosban hol tudom beálítani? hogy indítom el? Lépésről lépésre le tudod nekem írni?:) ELőre is megköszönném!:)
2013. okt. 9. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:

mivel nincs előttem ilyen notesz, így nem tudom megmondani, lépésről-lépésre.

Első vagy második menüpontban kell keresni.

"Onboard VGA share memory"

2013. okt. 9. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Hmm rendben. Viszont az előbb próbáltam megnyitni a biost de nem sikerült.... próbáltam a del-t a f1/f8/f10/f11/f12 semmi :/
2013. okt. 9. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg tényleg köszi h segítesz!!!
2013. okt. 9. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
F2 ;-)
2013. okt. 9. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:

oke megvan a bios elvileg viszont amit irtal az nincs benne…:/

ilyenek vannak…

Sysinfo ebben datum ido illet ram es proci adatai vannak leirva viszont nem tudok rajuk lepni csak a datum es idore

Advanced itt vlmi EDB, Fast bios mode,

AHCI Mode control, Battery life cycle … ezek sem azok van a Security ez szerintem megint nem az es a boot de ottse van semmi olyan + az exit akkor most keressem?:/:)

2013. okt. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!