Laptopommal kapcsolatos kérdés? (többilent! )?
Nem régiben vettem egy laptopot " Samsung Series 3 300e5c "-t. Ezzel kapcsolatban csupán annyi kérdésem lenne HOGY! mielőtt megvedtem volna persze kipróbáltam a Telenornál. Megnéztem az adatait. Ott azt írták (mármint a laptopon a grafikus kártya) hogy 64Mb-os. A saját laptopomon viszont csak 32Mb os van viszont ugyanaz a laptop... Vajon miért? hogy tudom érzékeltetni a laptoppal h eredetileg 64Mb-nak kellene lenni?
A Másik h fel van telepítve a laptopomra ez az úgy nevezett " nvidia graphics driver 305.46 " Driver. de amikor megnyitom azt írja ki h az Nvidia grafikus kártyát a laptop nem érzékeli ( nem szó szerint ezt de a lényege ez ) Ezzel mit kezdjek kell ez nekem? vagy tulajdonképpen lenne egy nvidia kártya benne amit vlhogy észleltetni kellene a laptoppal? mellesleg sok folyamat fut a rendszeren. hogy tudom csökkenteni h sok szolgáltatás ne fusson feleslegesen? (win8) Előre is megkérnék mindenkit kulturált válaszokat várok! Ill. Előre is köszönöm!
Először is kár volt mobilszolgáltatónál venned, valószínűleg dupla áron.
Integrált VGA van benne, amit a BIOS -ban lehet szabályozni. 32/64... (max 1GB) amit a rendszer memóriából csatol el.
NVIDIA GF GT 620M videó kártya van integrálva, tehát a VGA benne van, eszközkezelőben meg is találod.
Win8 -on sok szolgáltatás fut, sajnos nem tudod nagyon úgy megnyirbálni, hogy az ne jelentsen gondot máshol, mert minden össze függ mindennel.
pl. ha nem fut a tűzfal, nem tudsz helyi hálózaton megosztani...
mivel nincs előttem ilyen notesz, így nem tudom megmondani, lépésről-lépésre.
Első vagy második menüpontban kell keresni.
"Onboard VGA share memory"
oke megvan a bios elvileg viszont amit irtal az nincs benne…:/
ilyenek vannak…
Sysinfo ebben datum ido illet ram es proci adatai vannak leirva viszont nem tudok rajuk lepni csak a datum es idore
Advanced itt vlmi EDB, Fast bios mode,
AHCI Mode control, Battery life cycle … ezek sem azok van a Security ez szerintem megint nem az es a boot de ottse van semmi olyan + az exit akkor most keressem?:/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!