Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan cseréljek SocketA...

Hogyan cseréljek SocketA (Socket462) procin hűtőt lesarkazás nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán szerelek gépet, Socket462-est még ritkábban. Mi a módja a balesetmentes felrakásnak? Nem kell lesarkazásvédő beszerzést ajánlani, sem gyakorlott szerelőt.

#Socket A #Socket462 #lesarkazás
2013. okt. 7. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Alaplap kiszed és utána le lehet pattintani a régi hűtőt. Visszaszerelés ugyanezzel a módszerrel. Lényeg, hogy az alaplap ki legyen szerelve a házból a balesetek elkerülése végett. Figyelj, hogy ne rakd rá fordítva a hűtőt.
2013. okt. 7. 23:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a hűtőcsere a kérdés, hanem a lesarkazás, Socket462 ugye. Az alaplapot mindig kiszedem, egyáltalán lehet hűtőt feltenni beszerelt alaplapra?

Ami paraszti ésszel eszembe jut. Hűtőbordát alaplappal párhuzamosan tartani, nem mozgatni és lehetőleg kis erővel tartani.

2013. okt. 7. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már 1000x leszedtem a cpu hűtőt (próbáltam bacsis hűtőpasztáit: [link] ), és nincs lesarkazva a proc :)
2013. okt. 10. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Megkísérlem levonni a tanulságot: próbálgatni kell Bacsis hűtőpasztáit és nem lesz lesarkazva a proc.
2013. okt. 11. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, én azért szedtem le sokszor a hűtőt, mert próbáltam bacsis hűtőpasztáit. Mindegy milyen paszta van rajta, le tudod sarkazni... Ha egyenesen rakod rá a hűtőt, és nem nagyon feszíted, akkor nem fogod lesarkazni.
2013. okt. 11. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne billegjen a cpu-n a hűtő, mert az töri le a sarkát
2013. okt. 11. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!