Átverés lenne ez a lenovo laptop 300 ezerért nVidia Geforce GT750M dual SLI 4GB grafikával?
Figyelt kérdés
Biztos már elegetek van a sok computerimperium-os dolgokból. :D
De, mondjuk Radiumon találtam egy ugyan ilyen y510p lenovos laptopot, ott drágább, és csak 2 giga videokari lenne.
Elvileg ugyan az a típus, és a proci is ugyan az, csak épp a videokarinál ír mást.
2013. okt. 7. 20:40
1/7 anonim válasza:
Videókártyánál az utolsó ami számít a memória.Ez egyébként egy gyenge kártya.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor a két gép egyforma? Ha nem, melyik a jobb?
2013. okt. 7. 20:46
3/7 anonim válasza:
Erős parasztvakítás az egész.Szerintem ha gamer laptopot szeretnél nézelődj laptopszalon.hu-n.ők megbízhatóak,és az áraik sem rosszak.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, fontos, hogy hordozható legyen. oké, majd szétnézek mindjárt.
2013. okt. 7. 20:56
6/7 anonim válasza:
Ha megveszed innen rendeld.Jàtszani is tudsz majd vele a mostani játékokkal közepes,magas felbontáson, bár én nem vagyok szakértő,csak elég felületesen értek hozzá, jobban teszed, ha holnap délután is kiírod a kérdést mégegyszer, akkor több a hozzáértő, és biztosan megmondják neked mire lesz elég ,vagy ajánlanak jobbat.
7/7 anonim válasza:
Az első pontosan kifejtette, hogy mi a probléma a kártyával. Kicsi az órajele. Ha a másiké magasabb, akkor játékra célszerűbb lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!