Hogyan használjam a D-LINK routert "láthatatlan" üzemódban?
Sziasztok.
1 mobillal szeretnék csatlakozni a cucchoz.
A leírásban szereplő dolgokkal nem tok mit kezdeni.
Láthatóság:
Válassza a Láthatatlan opciót, amennyiben nem szeretné, hogy a DIR-300-as sugározza a hálózatának az SSID-ét. Amennyiben ezt a
beállítást használja, akkor a DIR-300-as SSID-jét nem fogják látni a különböző adatgyűjtő programok, és az összes csatlakozni kívánó
kliensnek tudnia kell a hálózati SSID-t ahhoz, hogy csatlakozni tudjon a DIR-300-hoz.
Ezt úgy értelmeztem h a telón hozzak létre 1 új wifi hálózatot, a +adott névvel, mivel az alapból nem látható.
Ez nem nagyon akart létrejönni.
Esetleg nem is ezt kellett volna csinálnom?
Hogy tudnék végre csatlakozni ebben a módban?
Köszönöm szépen.
Bocsika.
Jól kezdtem csinálni, csak ki kellett 1x kapcsolni a telón a wifit, ozt már létre is tudtam hozni az új hálózatot, és még működik is. TOTÁLIS BIZTONSÁG! :-)
bejelölted az ssid, tehát a router nevének a kijelzését minden eszköz számára, szóval ha valaki hálózatokat keres a mobilján, akkor a tied nem fog megjelenni a többi hálózat neve között, ezért csak az tud rácsatlakozni a d-link routeredre, aki tudja az ssid-t.
Az én mobilommal ugy tudnék csatlakozni, ha rámennék a hálózatok keresése gombra, majd az egyéb hálózatok (Rejtett) opcióra. ekkor beirnám az ssid-t és a jelszót ha van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!