Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vannak itt olyan emberek akik...

Vannak itt olyan emberek akik nem csak játékra használjak a gépuket anyi más dolgot is lehet csinálni rajta csak érdekel?

Figyelt kérdés
nézem a kérdéseket mindenhol csak a ilyen , olyan csodamasinák gamer gépek stb mindenkinek anyi pénze van 150 ezer forint stb én nem adnék anyi pénzt egy számitógépért nem akarok senkit megbántani ez csak az én véleményem
2013. okt. 6. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A véleményedet köszönjük, nagyon mélyenszántó gondolataid vannak. Mi a kérdés igazából?
2013. okt. 6. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen vannak.

Sőt olyan is van akinek nem fontos a gamer gép, mert csak netezik, videót néz, videót , zenét konvertál, weboldalt szerkeszt,csak beépített játékkal játszik,( sakk, pasziánsz)

Ők az idősebb korosztály. Nekik már benőtt a fejük lágya, és a Battlefield legújabb rész nem hozza őket lázba. Maximum a gyerekeik mesélnek erről nekik...

Nekik elég egy olcsóbb ,alacsony-fogyasztású gép is nagy monitorral, erős procival, gyors rammal és lényegében ennyi.

A gamerek általában gyerekek.

Vagy olyan felnőttek akiknek nem volt gyerekszobájuk.

30 felett nem olyan érdekes ez az egész játékvilág ,már nem igazán van az embernek türelme, ideje, kedve sem hozzáállása új játékokat és gépeket hajtani.

2013. okt. 6. 11:28
 3/3 2xSü ***** válasza:

Amúgy egy gamer gépnek is lehetnek előnyei nem csak játék esetén. Ha valaki processzorigényes !munkát! végez, ahhoz is jó gép kell. Én informatikus vagyok, néha 6-7 olyan program is fut a gépen, amik azért elég erőforrás igényesek. Ehhez jó gép kell.

> én nem adnék anyi pénzt egy számitógépért

Akkor ne adj. Ennyire egyszerű. Aki meg akar érte ennyit adni, az adjon.

2013. okt. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!