Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinéztem egy sharkoon vaya...

Crabtree kérdése:

Kinéztem egy sharkoon vaya házat segítség?

Figyelt kérdés
Szóval nekem eddig felső tápos házam volt és van egy cooler master elite 600W-os tápom az elfér az alsótápos sharkoon vayában és elérnek majd a kábelek ? A második kérdésem az az lenne hogy ugye a háznak van egy előlapi 12-cm es hűtése nah ahhoz hátulra meg oldalra milyeneket vegyek hány cm oldalra meg hátulra ? És a 3 kérdésem hogy egy intel core i7 hez egy ilyen házba milyen hűtőt ajánlanátok ?

2013. okt. 6. 11:04
 1/2 bamboochatheone ***** válasza:
Vegyél valami komolyabb házat ha már i7-ben gondolkodsz.
2013. okt. 6. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosan.A második kérdésedre a válasz pedig az,hogy 12cm-es

Coolink SWif 1201 ventilátorokat vegyél.A harmadik pedig az lenne,hogy ha egy jó hűtőt akarsz venni hozzá olcsón,akkor vegyél egy COOLERMASTER Hyper 212 EVO processzorhűtőt.DE!Sajnos ez a hűtő nem fér el Sharkoon Vaya-ban ezért sajnos venni kéne egy nagyobb házat.A legjobbak szerintem ezek: Sharkoon Rex3-as vagy COOLERMASTER Elite Knight 350.

2013. okt. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!