Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nemsokára szeretnék venni egy...

Nemsokára szeretnék venni egy Asus A88XM-PLUS alaplapot. Egy x16 pce 3. 0 vga teljes sebességgel tud működni ebben a lapban?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem egy kártya igen, mert azt írják, hogy x16-os PCI Express 2.0/3.0-s portok száma: 2 (x16/x4)

2013. okt. 6. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, működni fog.

Látom ez már egy FM2+ alaplap.Mennyiért dobálják?

És milyen proci landol benne?

2013. okt. 6. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Màr lehet kapni 19 ért fm2+ lapot.Egyenlőre csak trinity,richland apukat fogad.
2013. okt. 6. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt a típust még nem lehet kapni, de ahogy írják lassan már jönnie kellene. Én olyan 30 000ft-körüli árra tippelek. Kaveri APU lesz majd benne, amikor majd megjelenik és lesz belőle választék.

Sajnos a micro atx lapokhoz kínált házak kb akkorák, mint egy normál. Kisebbekből nincs nagy választék, ami van az pedig általában jóval drágább.

Már 6 éve egy core2 rendszerem van XP-vel és még most is nagyon elégedett vagyok vele, de kell egy kis frissítés.

2013. okt. 6. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

"Kaveri APU lesz majd benne"

Na akkor még mielőtt megveszed az alkatrészeket, olvass el minél többet erről az APU dologról, hogy bővüljön a látóköröd...

Mert a kérdésedben úgy látom PCI-E csatoló felől érdeklődsz...de miért is?

Te is beleesel abba hibába hogy videokártyát akarsz tenni a PCI-E csatolóba de közben meg egy APU-t veszel...

Egy APU-t ami még meg sem jelent, nem tudjuk milyen lesz játékok alatt, nem tudjuk melyik diszkrét kártyával tud DG-t kapcsolni...

-Egy APU-t ami mellé nem kell külön videokártya, mert integrálva van a prociban.

-Egy következő generációs APU-t ami a megjelenése napján drága lesz.

-Egy APU-t amelyiknek igp-jének játék szempontjából fontos hogy gyors (és drága) RAM-okkal társuljon

-Egy APU-t ami összességében drága lesz, játék alatt mégsem fogja az általad kívánt szintet elérni. (és ebből az árból biztos ki lehet FM2+-on is hozni majd olcsóbb nem APU hanem CPU, és olcsóbb de lassabb ram és jó diszkrét videokártya társításával egy jobb gépet játékra)

2013. okt. 6. 11:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Tökéletesen tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, úgyhogy nem kell az okoskodás. A PCI foglalatot pedig azért kérdeztem, mert több olyan lappal is találkoztam már, aminél tévesen volt megadva a típus. (de amikor feltettem a kérdést, már akkor megtaláltam a hiteles leírást ...)
2013. okt. 6. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem okoskodásnak szántam, elnézésedet kérem. Örülök neki, ha átlátod a részleteket.

De hidd el nagyon sokan nem értenek hozzá, és újonnan megjelent APU-t vettek, (FM1 Llano, FM2 Trinity vonalon) aztán a drága gépük mellé kénytelenek voltak még venni minimum 30.-ért még videokártyát is, mert a játék lett volna az első szempont már a vásárlás pillanatában is.

Szóval, hozzászólásom csak segítségnek szántam, de az csak örvendetes, ha a kérdező is tájékozott....

2013. okt. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!