Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Turion 64 X2 mobile...

AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-50 processzor támogatja a 64 bit-es rendszert?

Figyelt kérdés

Van egy Dell Inspiron 1521-es laptopom, amiben AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-50 -es proci van 1GB RAM és valami ótvar videokártya. Azt hittem, hogy örülhetek ha a 32-bites WIN 7-et rá tudom rakni úgy, hogy gyors maradjon a rendszer, de driver keresés közben vettem észre a proci termékleírásánál ezt:

64-bit Computing: Yes

Na, mondanom sem kell, hogy csak néztem ki a fejemből!

Az alap kérdésemet kiegészíteném még azzal, hogy most megérné újra telepítenem a Win 7-et, hogy 64-bites környezetben legyen vagy maradhat 32-ben, mert nem változtat lényegében semmit!??!

2013. okt. 5. 19:49
 1/3 soccerway ***** válasza:
Támogatja a 64 bitet, de emiatt kár lecserélned a windows 64-esre, mert előnyöd nem lesz belőle.
2013. okt. 5. 20:06
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Valószínűleg csak rontanál a teljesítményen, ugyanis még a Microsoft is minimum 2 GB RAM -ot ajánl a 64-bites Windows 7 -hez: [link]

Már pedig amit a MS ajánl, azt jobb ha felszorozd egy kicsit. 1 GB RAM szerintem még a 32-bites változathoz is elég karcsú.

2013. okt. 5. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz!

Amúgy 32-bit-es Win 7 most elég szépen megy rajta, inkább a videoteljesítménnyel van baj. A netes játékok elég döcögősen mennek rajta!

Még jó, hogy nekem i7-es, 8GB RAM-os, NVidia 525M-es gépem van és nincsenek ilyen gondjaim! :D

2013. okt. 7. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!