Xbox 360E 250 Gb RGH megéri?
Használt nem kell mert annak ki tudja milyen gondjai vannak... PC meg bőven elég amire kell. :D
xmedia360.hu-ról rendelném vmikor december elején mert még most pénzügyileg leeresztettem
"(ami PC-hez képest máris elavult)"
Ha nem tudod miről beszélsz akkor ne tegyél ilyen kijelentéseket. Persze ha ezen felbuzdultál szívesen várom akár pm-be is a szakmai indokokat miért is tévedek(aztán elmondom miért nincs igazad).
Fölösleges, ha nem akarsz multizni, mert a végén úgy is kiflashelteted és akkor a gari így is úgy is ugrik.
Új koznolok után használtan vedd. (Ha nem akarod akkor dobj ki 25-30 000-et az ablakon)
helló.
előbb próbáld ki a multit és utána rgh-ztasd.
én elkövetem azt a hibát hogy ki se próbáltam a multit de már rgh-ztatam a konzolom. 1 évig elvoltam a rgh val, de uncsim megmutatta a multit és nagyon jó.Mivel én csak a gta 5 tolóm így nem vészes az évi gold. javaslom hogy csak próbáld ki és utána gondold át az rgh-t.
te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!