Miért nem kapcsolódik a géphez?
Figyelt kérdés
Van egy 500 GB-os Tevion márkájú hordozható merevlemezem. Eddig minden jól működött, aztán egyszer filmet akartam vele felvenni (előtte a gépen formáztam) aztán hozzákapcsoltam a T-Home-os vevőegységhez. Az még egyszer leformázta. Utána hozzácsatlakoztattam a géphez és semmi, nem kapcsolódik. Ja a kis ledek világítanak rajta, tehát működik, csak nem jelenik meg.2013. okt. 2. 15:55
1/3 anonim válasza:
He-he.. a probléma az hogy a T-Home-os vevőegységen található USB port.. úgymond.. 'kamu'.. csak poénból van rajta, funkciója igazából nincs.. eleinte az volt hogy pendrive-ra lehessen tenni rá filmeket, de mivel eleinte sokan megszegték a 'szerzői jogokat' vagyis felvették és feltöltötték a netre, ezért megszüntették ezt a lehetőséget.. nem tudom hogy te hogy oldottad mégis ezt meg :D
Próbáld meg egy másik gépen újra formázni a merevlemezt, addig nem fogja felismerni csak az IPTV (vagyis T-Home) merevlemeze, mert úgymond.. 'más módszerrel formáz' a két egység.. a gép nem fogja felismerni ha az iptv-vel formázod, sem fordítva :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, igen valóban semmit sem vett fel, mert "nincs jogosultsága"...
2013. okt. 2. 16:12
3/3 A kérdező kommentje:
Most hozzá csatlakoztattam egy XP-s laptophoz (a gép Win7-es), kiírta kis ablakban hogy új hardver, de a sajátgépre kattintva sehol sincs a merevlemez ikonja. Mit tegyek?
2013. okt. 2. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!