Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A pendrive-ot le kell-e...

A pendrive-ot le kell-e szoftveresen választani eltávolitás előtt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én renitens vagyok és nem szoktam, és még soha semmilyen probléma nem volt belőle. Egyébként ajánlatos (állítólag).
2009. nov. 8. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, de ajánlott, mert néhány OP rendszer késleltetett írással dolgozik. azaz csak kijelöli a folyamatot, és amikor szoftveresen eltávolítod akkor kezdi meg a folyamatot ( eddig én pl csak linuxnál találkoztam ilyennel )
2009. nov. 8. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy ajánlatos, mivel feszültség alatt van, és ha csak úgy kihúzod az olyan, mintha a gépedet a konnektorból kihúznád, a leválasztásnál lekapcsolja róla a feszültséget és nem lesz gond. A gondok később fognak jelentkezni mikor a mappák csak úgy meghibásodnak, és értelmetlen betűk lesznek benne, nekem már volt ilyen... A pendriveod élettartama rövidebb lesz, de hát úgysem drágák már...
2009. nov. 8. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő körültekintés előtt simán ki lehet venni az usbből.

A biztonságos eltávolitás a körültekintés. A rendszer megnézi használatban van e az eszköz. Tehát éppen ír/olvas e.

2009. nov. 8. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha RÁ másolok valamit, akkor le szoktam másolás után állítani. Ha róla másolok, akkor szinte soha. Ha rámásoltam valamit és utána róla is, vagy a rámásolástól eltelt 2-3 perc, akkor megintcsak nem szoktam.

8GB-s gyors pendriveom van, és ha közvetlen másolás után csak kihúzom, akkor volt már, hogy nem volt teljesen rajta aminek kellett volna.

2009. nov. 8. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Akkor lőn szoftveres leválasztás.
2009. nov. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!