Nektek milyen lenne az "álom gamer gépetek"?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet dedós jellegű a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyen hardverekből építené fel az álom PC-jét:)2013. szept. 30. 23:34
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
megvalaszoltad a sajat kerdesedet: tenyleg dedos, raadasul mivel a technologia percrol percre fejlodik, a mai 'csucsgep' par heten belul mar nem is csucsgep...
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Nekem egy Razer Blade Pro laptopom van. Ez volt az álomgépem. Persze nem olyan erős, mint egy brutál gép (csak egy GTX765 van benne), de jelenleg mindent elvisz maxon, és fontos volt nekem a hordozhatóság. :)
5/9 anonim válasza:
Csak h kapj egy normális választ is.
Alaplap
ASUS Z9PE-D16/2L/IKVM
Proci
Intel Core i7-4930K, Hexa Core, 3.40GHz, 12MB, LGA2011
CPU hűtő
ASUS CRUX K8M2
Memória
Kingston KHX1600C10D3B1/8G HyperX Blu 8GB 1600MHz DDR3 (512 GB ramig persze)
Merevlemez
Western Digital RE 4TB 64MB 7200rpm SATA3
Videokártya
Gigabyte PCIe GV-NTITANOC-6GD-B
Optikai meghajtó
ASUS BW-16D1HT
Táp
CORSAIR CMPSU-850TXV2EU
Ház
Cooler Master rc-1200-kkn1 cosmos ii ultra tower
Ház hűtő
Revoltec RL026
Led
BENQ T8AA3 19W 3000K G13
Remélem semmit nem hagytam ki.
6/9 anonim válasza:
A memóriának kis szerkesztés.
Memória
KINGSTON 8 x KVR1333D3D4R9SK2/16G
7/9 anonim válasza:
nekem elég lenne egy Alienware M17X is. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem az "álom PC-m" nem gamer gép, inkább egy játékok futtatására is alkalmas kompakt munkaállomás, aminél az elsődleges célok Blender, képszerkesztés, videószerkesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!