Van 1 kis asztali gépem de szerintem valami nem stimmel néha?
Egy Asrock g31m-s r2.0 alaplapon nyugszik az egész ami már nem mai és nem is túl jó gondolom...
2 gigás memória 800 as sebességgel alaplapi videó kártya,hang és hálózat is alaplapról megy ...
továbbiakban Intel(R) Pentium(R) CPU 3,40GHz
feltettem erre a win 7 et majd kaptam 1 szép 3,2 es értékelést ebben a legalsó érték a videó kártyára került...
processzor 4,4 et kapott,memória 5,1 et,ez a 3d munka kapott 3,3 at és a lemez adatátviteli sebesség kapott 4,7 et...
Gondolom én ez nem egy túl jó értékelés érdekelne a véleményetek mit cseréljek rajta és mibe kerülne felpörgetni 1 kicsit az öreg ócskavasat.
MI AZ HOGY RAKOL?
Komolyan olyan nehéz leírni hogy raksz?
Amúgy az élmény index egy baromság, amivel hülyítik az embert, de látom téged ez érdekel.
Tempóban rendben van?
Ha igen, akkor ne foglalkozz vele.
igazából ha már 2 böngészőt használok vagy valami akkor már kicsit fagy de igazából nem szivesen költenêk sokat rá 6 ezer még 1 memória a gépbe viszont dual core procit támogat az alaplap de milyet érdemes ami árba és teljesitménybe is jó lenne ?
fő cél inkább 1 lapropvásárlás lenne aaz MSI t ajánlgatták de 150000 forint kicsit sok érte ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!