Segítene valaki? Nvidia videókártyát akarok venni a keret 32. 000ft?
A nvidia nagyon tökéletlenül árazza be a videó kártyákat, de Én valahogy megszerettem az nvidiát.
Konkrétan a szempontok alapján nem tudom eldönteni hogy a
Gigabyte GTX 550 Ti és a Gigabyte GTX 650 között mi az óriási különbség.
Annyit tudok különbségek terén, hogy a GTX 550 Ti az többet fogyaszt viszont 192 bites, ami szerintem qrvára marketingfogásnak tűnik a szememben, ugyanis a GTX 650 128bites szintén 1GB-os kivitel és GDDR5-ös mint a GTX 550 Ti.
Nagyon sok helyen olvastam arról hogy a GTX 550 Ti szó szerint megfingatja a játék és amikor eléri a bűvös 768 MB ramot, beszaggat és szétesik a kép és olyan FPS drop lesz hogy lemegy a nap is. (pl füst effekt stb.)
A kérdésem a következő a GTX 650 128bites sávszélnél és az 1GB -ot teljes egészében felhasználja, vagy az is beakad a bűvös számnál.
Felbontás amelyen használnám a videó kártyát 1280x1024 32bites színmélység, DX11-es felbontás, 4xAA, AF-fel.
A játékok amelyeken használnám:
STALKER Clear Sky, Call of Pripyat, Far Cry 3, Assassin's Creed 2, AC3
Létszíves mondjátok el a véleményeteket.
(Várni már nem bírok, mert folyton sütögetnem kell a Gigabyte 8600 GT 512 MB- os videó kártyát mert 2 hetente elszáll.) Igaz még megyeget.
A vásárlás ideje kb. október 25-a körüli lesz.
Továbbá tisztában vagyok vele hogy a GTX 650 Ti 2gb lenne a nyerőbb, vagy pedig keményen egy GTX 560 1 gb-os kivitel, de ezek már jóval túl vannak árazva kemény 50.000ft-ba fáj a GTX 560 és szerintem még fél évig se fog az ára csökkeni sem.
iPon-on a szuper szerda még egyáltalán létezik? Köszönöm hogy elolvastad és hogy válaszolsz rá.
A 42000-ae 7850 is keveset fogyaszt és erősebb, mit a 650ti Boost, ha ha fogyasztást kifogásolod.
Sok jövőbeli játék(pl BF4) Mantle API-ta is fog használni, ami miatt jóval gyorsabb lesz Radeon-okon.
Minden erős vga sokat fogaszt játék közben, akár Radeon-ról, akár Geforce-ról legyen szó.
Üresben a (egy gpu-s) Radeon-ok kevesebbet fogyasztanak, mint egy hasonló kategóriájú Geforce.
A magasabb terhelés alatt fogyasztás kb csak akkor lenne látható a villanyakszámlán, ha szinte egész nap játszanál a géppel.
Egy egy ágas 500w-os tápegység még egy 7970 GE-nek is elég.
Ha táp 12v-os ága csak 20A, akkor is bőben elég lenne egy 7950-nek.
Egyedül a 7990 az, aminek kevés akármilyen 500w-os táp.
A kétszer 6 pint az elméleti fogyasztása teszi indokolttá, de a tévedések elkerülése végett a 7850 csak 1x 6 pines, mivel 140 watt a TDP-je, 75-t kap a laptól a PCI-E foglalaton keresztül, a maradékot felveszi 1x 6 pinről is.
Egy autó is csak akkor megy, ha fogyaszt, nincs olyan dolog a világon, ami fogyasztás nélkül kiemelkedő teljesítményre képes. Egy autó megeszik 5 litert, ha csak óvatosan mész, de ha odalépsz neki, akkor 15-t is be tudja kapni, és ez igaz a számítógépekre is.
na ez így van ahogy leírták az előttem szólók. cseppet most szopik rendesen majd az Nvidia.
A konzolok mind mind AMD hardvereket használnak. A sok játék már "AMD Evolved" :)))
De nyugodtan végy amit akarsz csak adtam egy tippet a HD7870 XT ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!