Gamer egér? Szerintetek milyen egér lenne a megfelelő kb.10-12K körül?
Figyelt kérdés
Főleg FPS játékokra használnám. Tenyeres fogású lenne jó. Előre is köszi!2013. szept. 29. 19:03
2/7 anonim válasza:
Ha még 2k-t rászánsz akkor ez: [link]
Énis ezt használom, és nagyon megvagyok vele elégedve :)
4/7 anonim válasza:
Logitech G400 vagy G500, ebben az árban a legpontosabb egerek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...nem tudom eldönteni hogy a logitech g500 vagy a razer deathadder legyen.
2013. szept. 29. 19:30
6/7 anonim válasza:
"Logitech G400 vagy G500, ebben az árban a legpontosabb egerek."
Jé, az egyetlen értékelhető ajánlat a 4 válaszból. +1 rá.
Az a razer is elég jó egér, a legjobb lenne ha ki tudnád őket személyesen is próbálni melyik a kényelmesebb, mert szenzorra mindkettő elég jó. A kettő közül én a Razert vinném most, legyen hirtelen akármelyik verzió
7/7 csuma2 válasza:
Üdv én nemsokára beújítok egy Genius Gila névre hallgató fenevadat, nekem is FPS játékokhoz kell meg makrózáshoz más fajta játékokban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!