Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok írni valami olcsó...

Tudnátok írni valami olcsó konfigot?

Figyelt kérdés

Otthonra kéne afféle második gépnek. Annyi a követelmény, hogy böngészni lehessen rajta kultúráltan, ne fagyjon be egy Youtube videótól, és egy Skype hívás se terhelje le. Új gép legyen mindenféleképpen. Nem kell hiper i7-es processzor és egyebek.

Monitorom már van.

2013. szept. 29. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp Win7 SP1 (lehetőleg nem warez shopban shoppingolt)
2013. szept. 30. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:

És AMD A4 3400 FM1 -es foglalatú, ahhoz olyan alaplaplappú kell, minden másban korábbi összeállítások tökéletesek.

[link]

(picivel jobb VGA teljesítményt eredményez mint más integrált, de gyengébb CPU lehetőségek, nyitó kérdésben említett funkciókra továbbra is alkalmas)

2013. szept. 30. 16:38
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Szerintem csak pár ezeret nyernél, ha FM1 -re építenél. De annyit meg nem ér meg, FM2 -re jobban vannak procik, az FM1 már kifutóban van.

Az operációs rendszer meg Windows 7 SP1, Windows 8, 8.1

Az azoknál régebbiek felejtősek.

2013. szept. 30. 17:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Utánanéztem az FM1 tényleg hülyeség volt :) Windows 8.1 lesz szerintem.
2013. szept. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!