Miért lehet az, hogy a laptopomban lévő DVD íróval nem tudok "rendes" DVD-ket írni?
Figyelt kérdés
Sosem indulnak el rendes DVD lejátszókon. Lehet az író program az oka? Vagy csak lassú maga az író?
Ill. esetleg az, hogy az van ráírva jó apró betűkkel az oldalára, hogy DVD+R, én pedig DVD-R-es üresekre akarok írni?
2013. szept. 29. 16:53
1/3 anonim válasza:
... vagy csak siman sz*r az iro. mas gepben lejatszhato?
2/3 A kérdező kommentje:
Minden asztali gép / laptop elindította, amiben még próbáltam, viszont semmiféle TV-re kapcsolt mezei DVD lejátszóban nem ment, pörgette, aztán meg kiírta, hogy nincs benne lemez. Valami Fujitsu MHZ2160 BH G2 a DVD íróm, és a Burn Aware-rel írom. Amíg tönkre nem ment az 1000 éves asztali gépem, addig azon írtam, és Nerot használtam hozzá.
2013. szept. 29. 17:15
3/3 Komplikato válasza:
Mennyire biztos, hogy DVD Video lemeznek lett megírva?
Mert kb. ellenkező esetben ég világon semmit nem jelent, hogy számítógépen elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!