Hol lehet venni laptopba másodlagos merevlemeznek csatlakozót/aljzatot? (toshiba)
toshiba laptopomba van hely második merevlemeznek, de nincs benne az a sata csatlakozó amibe a hdd-t belerakhatnám.
nem tudom mi lehet ennek a cuccnak a neve ezért rákeresni sem tudok...
képek: (bocsi a minőségért csak ilyet tudok most...)
gondolom oda kell az aljzatot bepattintani, de fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyet kapni... légyszi segítsetek! előre is köszi!
Én úgy tudom, hogy laptopba csak az optika meghajtó helyére lehet betenni másodlagos hdd-t egy ilyen kerettel: [link]
Én is most tervezek betenni egy SSD-t ezzel a megoldással.
17-es laptopoknál már régen is lehetett második HDD-t betenni úgy, hogy marad az optika is. Viszont így még nem láttam, hogy nincs rajta a csatlakozó.
Mi a laptop pontos tipusa?
Toshiba Satellite A200-1YX
A kézikönyvében olvastam hogy ,,HDD*2." (vagy valami hasonlót...), szóval annak kéne lennie. És pont befér oda egy 2.5-ös vinyó. Nem tudom miért nem raktak bele ilyen cuccot gyárilag de nagy szűkségem lenne rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!