Milyen ez a konfig?
Processor: AMD PhenomII x4 965 Box Black Edition
Ram: Corsair 2x 4GB DDR3-as 1333MHz
Videokártya: Sapphire HD 7770 1GB DDR5
Alaplap: Asus m5a97 EVO r2.0
Táp: Earthwatts 500W Max
HDD: 500 GB
Attól függ milyen felbontáson akarod játszani.
Azért közepes gamer konfig mert azért a VGA és a CPU sem a legerősebb.
Amúgy szerintem a CoD Ghost simán jó lesz, akár High-on magasabb felbontáson. Ami a BF4-et illeti ott már érdekesebb a történet, ugyebár az ajánlott gépigénynél 6 magos AMD procit követel, de szerintem egy 4 magossal is menni fog, ha nem is High-on, de mediumon lehetséges, bár nem tudom hogy a 7770-el hogy teljesítene.
Majd próbáld ki a bétát.
Ha megvetted a BF3 premiumot akkor már október 1-jén kipróbálhatod a játékot, ha nem, akkor október 4.-én nyilvános lesz mindenki számára, még annak is, aki még nem vett életében BF játékot.
Mi is az a béta: A Bétával majd a jövőhét folyamán betekintést nyerhetsz a játékba, olyan mint egy demo, csak ez multis. Tehát többjátékos mód lesz, benne Conquest, és Domination módban. Végül is azt fogod látni amit a október-novemberi megjelenésnél, csak limitált ideig játszhatsz, és nem lesz benne annyi plusz mint a teljes játékban.
Tehát végül is tesztelés mind a felhasználók, mind a fejlesztőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!