Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus m2n68 alaplap, eatxpwr...

Asus m2n68 alaplap, eatxpwr 24pin vagy atx12v 4pin?

Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen alaplapot kéz alól, dobozzal, tiszta volt, de amikor összeraktuk, amint bepörgött a proci kis idő múlva 2-3 sec, leállt. Ha csak az eatxpwr 24pines csatlakozót dugtuk be, ment...de ha a 4pines atx12v csatlakozót is, leállt ismét. Kipróbáltuk hogy a 24esbe csak 20at dugtunk és a külön álló 4est is akkor is leállt. Mindkettőt be kell dugni vagy elég az eatxpwr 24pin?

2013. szept. 27. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkettőt be kell dugni.
2013. szept. 27. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor nem indul, mi lehet a baj?
2013. szept. 27. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor csak a 24 pinest dugtátok be működött a gép?

Elvileg nem kellene neki, mert a 4 pinesből kapja az áramot a processzor.

Ahogy a kézikönyv írja:

" Do not forget to connect the 4-pin ATX +12 V power plug. Otherwise, the

system will not boot up." azaz " Ne felejtse el, hogy csatlakoztassa a 4 tűs ATX +12 V hálózati csatlakozót. Ellenkező esetben a

rendszer nem indul el."

Innen nehéz megmondani mi lehet a baj.

Processzort jól tettétek be? Hűtést jól szereltétek fel? Használtatok hűtőpasztát? Tápegység hibájából, esetleg gyengeségéből adódóan is előfordulhat, hogy nem indul el.

2013. szept. 27. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:

3 táppal próbáltuk. Az egyik 400as volt a többit nem tudom, a proci és a hűtője minden bizonnyal jól volt betéve, többször ki lett véve.

Attól tartok átvertek vele :(

2013. szept. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!