SSD tárhely csökkenés napról napra. Miért? (Ha nem is ide töltök).
Valakinek tudna segíteni abban, miért fogy naponta 3-5 giga hely az ssd-ről amin a win 8 van? Minden programot külső HDD-re töltök, talán nagyobb fájlok HDD-ről való törlése "szemeteli" tele az SSD-t? Dehát a szemetest is ürítem, s nem változik a csökkenés. Mi foglalhat ennyi helyet el? 50G
Köszi!
Sajnos a mai nap is csökkent 7 Gigát a hely..
Nem értem..
Nem tudom mi lehet a baj..
Egyéb ötlet?
Köszi!
Van ingyenes változat is, de ha találsz egy jó key-t akkor fizetett lesz :)
Amúgy 8-nál nem tudom hogy van a frissítés, de XP-nél sokat szemetel (kb 3x foglalja a helyet)
Naigen..:)
Volt egy kis trükk a 7 gigában: Iso szovtver 4 driverrel, gondolom az is foglalta, visszafogtam 1re..Köszi!
Ilyen jelenség előfordulhat még akkor is, ha be van kapcsolva a rendszervédelem. Nálam Windows 7 alatt hetente pár GB plusz használt lemezterületet vett igénybe, ilyen gyakran mentett új visszaállítási pontot.
Kikapcsolni vagy módosítani itt lehet:
Számítógép (jobb gomb) Tulajdonságok / Rendszervédelem / Rendszervédelem fül alatt a védelmi beállítások. A Beállítás gombnál lejjebb lehet venni, hogy mennyi tárhelyet engedsz a visszaállító pontoknak, vagy akár teljesen kikapcsolni. (Ekkor törli a mentéseket és felszabadul azokra a hely. De érdemes azért valamennyit hagyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!