Xbox 360 vagy pc lenne jobb játékra?
Nem is az FPS, a normális stratégiai meg RPG játékok konzolon felejtősek. Egyik kedvencem az utóbbi műfajból a Dragon Age Origins(még csak nem is egy túlkomplikált szerepjáték), a konzolos verziója valami botrányos a PC-shez képest.
A kérdésre. Ha ezektől a műfajoktól eltekintünk akkor arányaiba nézve az Xbox. Jó állapotban használtan már elég jó árért megkapod(kb mint egy közép alsó kategóriás VGA-t), és rengeteg játék válik elérhetővé. Persze sok közel se lesz olyan szép mint egy mai modern(és arányaiban jóval drágább) gépen, ellenben ez mégiscsak egy univerzális eszköz. Szóval pro, kontra oldal is van mindkettőnél, szóval pontosítsd a kérdést, akkor többet tudunk segíteni.
PC-n játszom, de ha tehetem akkor box kontrollerrel, egyszerűen azért mert kényelmesebb az ágyban feküdni, és a legtöbb játékhoz nem kell olyan precíz irányítás, amire ne lenne elég a kontroller.
A kérdésedre a válasz az, hogy egyrészt függ attól, hogy milyen játékokat játszol. Precíz fps-ek, illetve stratégiai játékok kilőve konzolon.
A másik, hogy az x360-at szerintem már nem éri meg megvenni, hiszen itt az új konzolgeneráció. Ha mindenképpen x360 vagy pc a kérdés akkor pc-re szavazok, de ha box one vagy pc akkor játékra inkább majd az one.
Milyen szintekről van szó?
Grafika?
az az Xboxon nincs annyira részletgazdag, mint PC-n, persze 720-as meg minden, de egy mai PC-s játék részletgazdagabb.
Hát ha Forzázni akarsz akkor mindenképp vegyél boxot.
Mert az csak arra van továbbá minden van rá ami pc-re kivéve a stratégiát.
Tehát játék szempontjából mindenképp megéri a 360 és 2016-ig még támogatva is lesz.
Ami az irányítást illeti megszokás kérdése, kell néhány 7 mire belejössz de nem nehéz.
Csak a multizni ne meny azonnal, mert uncsi lehet 3 másodpercenként meghalni.
Ezt úgy mondom neked h én pc-n nőttem fel.
Csak egy ponton túl rájöttem h nem éri meg mert átlag zsebhez mérve 4 évente vehetsz pc-t ha játékra kell.
Filmezni, nettezni azt lehet bármelyiken de neked nem ara kell ugye ?
Persze tudom h a sok fanboy jön majd azzal h hát igen de a pc-n menyivel szebb a grafika. Ami így is van csak épp iszonyat drága egy ilyen gép, és folyamatos fejlesztést igényel. R-GO pénznyelő.
Továbbá pc soha nem lesz Halo, Forza, Gears...
Vagy az én kedvenceim a Killzone v az Uncharted.
Persze a döntés a tiéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!