Melyik a jobb videokártya?
(1) [link]
(2) [link]
(3) [link]
Melyik a jobb teljesítményben?
És még 2-3 évig jók lesznek Medium-High beállításokra?
A mostani játékokat bírná fullon?
Én az elsőre gondoltam de azért meghallgatnám,szerintettek melyik a jobb?
Sűrgős minél hamarabb szeretnék pc-t venni?
Köszönöm.
ennyiért nem éri meg 7950 et venni van sokkal olcsóbban is
A 660ti sehogy sem éri meg, mivel 51ért már kapsz 7870-et és az is erősebb nála. A 7850 15%-al gyengébb csak, viszont 42-43 körül már megkapod.
A 7870 az, ami most best buy azon az áron, a teljesítménye nagyon sokáig elég lesz, a 7950-et kicsit feleslegesnek érzem már.
Köszönöm de mindenképpen pcx-ről szeretnék rendelni.
Ott raktam össze a gépem többi részét is, csak a videokártyán vacilálok.
2.
erre gondoltál?: [link]
De én azért gondoltam 7950-et mert több évre venném.És pl.: a battlefield 4 gépigényéhez 3 gb-os kártya ajánlott.
Ez amúgy lényegesen ólcsobb.
Mennyivel tudd többet a 7950 a 7870-nél.
És akkor ezek közül az 1. a legerösebb úgye?
Most is csak a Sleeping Dogs van, ami fullHDban ultra beállításokon többen kérjen, mint 1 gb, a 3gb barokkos túlzás azért és több évre nem tudsz vga-t venni.
Kijön egy új architektúra, ami alapjaiban változtatja meg a játékokat, és így lesz a valaha 130-ért megvett GTX280-ból pár hónap alatt 25-be kerülő vacak.
20% van a 7870 és a 7950 között tesztek szerint.
"Kijön egy új architektúra, ami alapjaiban változtatja meg a játékokat,"
Ez nem feltétlen igaz így. Ott volt a Fermi, egy jó compute architektúra, ebben a konkurens TeraScale-t verte, bár úgy egészében hívhatjuk okosabb architektúrának. A fejlesztőket akkoriban a vonal még se érdekelte egyéb hátráltató okok miatt. Most meg itt a Kepler, egy computeban viccesen gyenge architektúra, a fejlesztőket(kivétel BF3) most meg mikor rákaptak a dologra megint csak nem érdekli. Igaz itt meg kell jegyezni, hogy az irány minden kártyán jó, csak épp a GCN ebből a szempontból a konkurenciát körberöhögi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!