Milyen gépet ajánlanátok, ami 150. 000 Ft alatt van, és mennek rajta kicsit komolyabb játékok is, és nem túl gagyi a márkája?
Figyelt kérdés
Legyen inkább valami márkásabb, GTA, COD, Medall of Honor, ilyenek menjenek rajta, és -ha lehet- ne legyen beépített kamerája. Másik kérdés, ha beépített a kamera, akkor ki lehet köttetni a gari megmaradásával? (ugyanis valami vírussal már lehet látni, úgy, hogy nem is tudom. amikor megmutatták, azt hittem ottmaradok...)2013. szept. 26. 15:28
2/5 A kérdező kommentje:
monitor van
2013. szept. 26. 16:02
3/5 A kérdező kommentje:
jaj, laptopra gondoltam, azért írtam a ne legyen beépített kamera, csak én azt is gépnek hívom. A monitort csak azért csodáltam, de mondom az van. :D
2013. szept. 26. 16:10
4/5 anonim válasza:
150-ért olyat fogsz kapni, amiben max nVidia GT610M VGA van, ez arra elég, hogy max medium grafon elinduljon egy játék, de inkább low beállítás, amin normális fog menni mondjuk egy GTA.
5/5 anonim válasza:
Sajnos igaz. Ezekhez a nagy cimekhez mar komolyabb laptopok kellenek, amik messze nem ez az árkategoria. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!