5.1 problémára megoldás?
Egy olyan problémám, hogy újra raktam a gépemet win7 64 bitről ugyanarra az oprendszerre és van Genius SoundMaker Value 5.1-es hangkártya a gépemhez, mivel telepítő cd elveszett (vagy nem adtak hozzá már nem emlékszem) ezért hivatalos oldalról oldottam meg a telepítést (c-media).Mióta újra tettem egyszerűen nem tudom beállítani (se a felrakott szoftverre, se vezérlőpultban, realtekes dolgokat valamiért nem szereti, szerintem mivel c-media szoftver kell a kártyához), hogy 5.1-be szóljon, jól kötöttem össze, de a 6-ból csak 2 hangszóró szól próbáltam már mindenhol beállítani vezértőput-hang, integrált kártyát kiszedtem biosba stb. de sehogy nem sikerült. Annyit tudtam elérni, hogy a 3 csatlakozóból amelyiket a zöld kimenetbe kötöm az ahhoz tartozó 2 hangszórót szólaltatja csak meg.
Valakit tudna segíteni mit tudnék csinálni, hogy újra 5.1-ben szóljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!