Pcépítoo kérdése:
Nem forog a processzorhűtő ventilátor! Hogy orvosoljam a problémát?
Figyelt kérdés
Nemrég még működött és ma valahogy nem forog. Próbáltam hogy kihúzogattam minden kábelt aztán vissza meg azt hogy kiszedtem meg visszatettem a procit illetve a hűtőjét. Lehetséges hogy az alaplap ment tönkre? Mert pl a videokártya hűtője az forog meg egy másik venti is amit beraktam.2013. szept. 25. 21:07
1/4 anonim válasza:
Hogy orvosoljam a problémát? Cserével...
2/4 anti paladin válasza:
Dugd át a proci venti csatiját egy másik alaplapi dugaszra. Ha ott megy akkor a lapnak van kehéje, ha nem a venti adta meg magát.
Utóbbi esetben csere.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen gyári de eddig működött néha néha voltak érintkezési gondok de ha kicsit megmozgattam a csatlakozót az alaplapban elindult rendesen de most valahogy nem pörög. Majd kipróbálom azt hogy átdugom egy másik lap-ba és megfigyelem mi történik. Kösz a válaszokat!
2013. szept. 25. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!