Mi a hátránya annak ha 1 alaplapba nem olyan memóriát teszek bele amit nem támogat?
Utánajártam a gyártó honlapján hogy az alaplap milyen RAM-ot illetve CPU-kat támogat, és a RAM amit kinéztem magamnak azt nem támogatja az alaplap.
Ha belerakok 1 nem támogatott memóriát, az jár valami veszteséggel gyorsaságban vagy valamiben?
konfiguráció
Alaplap: AsRock 970 EXTREME 3 R2.0, vagy
AsRock 990FX EXTREME 3
CPU: AMD FX-6300
RAM: Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9
HDD: WD WD5000AZRX 64MB SATA III
TÁP: FSP HEXA 500 W
Videokártya: XFX HD7770 1GB DDR5
Esetleg ha valaki tudna valami erősebb hardvert az nyugodtan írja be. Az alaplap, cpu és a videókártya az fix! :)
ezzel én is tisztába voltam egész életemben! de a RAM ami fent szerepel a "RAM" résznél az DDR3-as csak nincs kint a gyártó honlapján egyik alaplapnál se hogy támogatja-e.
értedmár? :)
értem. köszi a választ! :)
igen azt tudom hogy a cpu-nál más a helyzet ha nem támogatja. volt olyan velem hogy 1 alaplapba olyan cpu-t raktam aminek a foglalata jó volt, de nem támogatta az alaplap ezért el se indult a gép! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!