MetanHU kérdése:
Tudnátok olyan honlapokat ahol jó új gamer pc-t lehet rendelni?
Figyelt kérdés
olcsón kéne olyan gép ami a mai játékokat jól élvezhetően elfuttatja2013. szept. 24. 17:28
2/9 anonim válasza:
Ha kétmillióért akarsz gépet venni akkor ott keresd,ha olcsón megbízhatót akkor én a pc-outlet.hu ajánlom két hónapja vettem egy százezer forintos gépet és teljesen megvagyok vele elégedve.
4/9 anonim válasza:
"ha olcsón megbízhatót akkor én a pc-outlet.hu "
Ülj le, egyes.
Codegen,akyga,cm thunder/elite power tàppal hogy lenne megbízható egy gèp okoska?
5/9 anonim válasza:
Imperiumot is messze elkerülnèm.
6/9 anonim válasza:
Lol hülyegyerekek ne más pénzével játszadozzatok ,hogy belinkelitek a szar imperiumos configokat.
7/9 anonim válasza:
IPON(pont)HU fórumon kapsz segítséget is elég korrektek
8/9 anonim válasza:
Vagy írsz egy árat és itt összeraknak egyet neked. De, ha ilyen 100-150-vagy többet szánsz rá, akkor itt a keresőbe írd be, hogy Gépet xxx k (az x-ek helyére a felsorolt összeget írd) és számtalan kérdést találsz, amire rengeteg válasz van, amik közül választhatsz és összerakathatsz.
9/9 anonim válasza:
Én a pcx.hu -t ajánlom.
És sokkal jobban jársz ha külön veszed te választod ki az alkatrészeket.
Mintha valami gamer gép nek nevezett szart veszel eleve összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!