Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tettem össze egy konfigurációt...

Tettem össze egy konfigurációt jó lesz?

Figyelt kérdés

Alaplap: ASRock FM2A75M - DGS R2.0

Proceszor: AMD A8 6600K

Ram: Kingston 4GB HyperX 1600MHz 2*2GB

HDD : WD 1TB 64MB 7200 SATA3

Videokártya: Sapphire HD7770 11201-00 1GB DDR5

Táp: CoolerMaster 600w Elite Power Black RS600-ACAB-M2

DVD-m van

2013. szept. 24. 01:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha már úgy nézzük win 8-al OS szinten támogatott, hogy az IGP számolhat a CPU mellett rákötött kijelző nélkül is(végre ésszerű lépés míg a Dual Graphics féle megoldást szép lassan ki nem ölik) csak még basztak így programot írni.

"Nem atomerőművet üzemeltetsz, minek az a böszmenagy táp ? :)"

500-as CWT GPA belső van benne. Már nem is olyan nagy az a táp ugye?

2013. szept. 24. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem rossz lehetőség. De szvsz az sem, hogy a procin spórolt 7-8k-ból a 7770 helyett vehet egy 7790 OC kártyát, ami kb 30%-kal erősebb. netezés közben az is csak 10W-t kajál, készenlétbe kapcsolt monitor esetén (pl éjszakai letölrés) csak 3W-t. Ettől függetlenül érdekes a Lucid ezen megoldása is, számításba lehet venni! Mondjuk megnéztem a video alatti hozzászólásokat és ott többen is panaszkodnak erre a dologra...lehet, hogy nem bug/probléma mentes ez a Virtu MVP (hazai fórumokban is utána kéne olvasni, de most nincs rá időm). :)
2013. szept. 24. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!