Veszek egy új alaplapot meg hozzá való processzort. Müködni fog? Bövebben lent!
Szerintem próbáld ki, hogy újra kell-e telepíteni. Én komplett konfigurációt cseréltem win7 alatt és annyi történt, hogy indításnál bejött egy ablak, ahol kiírt valami olyasmit, hogy újrakonfigurálja a drivereket, újakat telepített fel, régieket eltávolította, újraindította magát kb. kétszer és pár perc automatikus telepítgetés után felállt a rendszer mindenféle OS reinstall nélkül. Még utána 1 évig használtam és abszolút nem lassult semmi, nem volt kompatibilitási gondom, fagyásom, mintha mindig is azon a rendszeren lett volna feltelepítve, semmi gondom nem volt vele soha. Szóval szerintem próbáld ki hardver csere után, hogy lesz-e gondod vele, mert nem feltétlenül kell újrarakni.
Még annyi, hogy XP esetén mindenképpen újratelepítés. A kipróbálást win7 vagy win8 esetén értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!