Mire elég manapság egy pentium 4 3 Ghz?
nah most, h ne legyen tevhited, nekem 3 honapja meg egy ilyen cpu-m volt pontosabban a 631-es tipus, world of tanks, low-on ment vele 25 fps-el, 2gb ram volt mellete es egy 9500 gt ddr3 512mb vga
nem sok mindenre eleg, teny ami teny, tulmulta az idejet, a bf3 800x600-as felbontasban ment veke 17 fps-el max, a kerdes az h mire akarod hasznalni? 2 perces video rendereles volt majdnem 4 ora, jelenlegi geppel 5 perc, azert van kulonbseg az elmult es az uj technologia kozott, tehat a kerdes az h mire akarod hasznalni, komolyabb jatek? esetleg munka? erdemes egy ujabb gepre beruhazni ez esetben. Netezes? filmezes? azokra tokeletes.
2GB RAM és egy HD 3850 van mellette
Max world of tankst meg the eitchert játszanék
Arra elég lenne lowon?
Mennyit számítana ha húznám 10% ot?
10% semmit.
5ghz körül már elkezdeni élni, de oda már nem léghűtés kell
en gyari hutovel huztam rajta 800mhz-t de az alaplap 2 nap utan majdnem megadta magat, akkor ereztem jateknal kb +5 fps-t, igy tehat nem eri meg foglalkozni vele sajnos :S
nem akarok hazudni igy nem mondom h tudni fogod vele jatszani, ha megvan a gep akkor probald ki es meglatod mi sul ki belolle, megy vagy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!