Milyen gaming laptopokat ismertek? Szeretnék egy gaming laptopot és én egy alienware gondoltam csak nagyon drága. Nem nagyon ismerek gaming laptopokat. Mondanátok légyszíves olyan kategóriába ami viszi majd a next gen játékokat pl. Cod Ghost BF4 stb.
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 18:48
11/17 anonim válasza:
Ja és rengeteg alienware van amiben gyengébb a VGA mint abban a lenovo-ban.
12/17 A kérdező kommentje:
oké köszi és am ismersz olyan boltot ahol egy gamer laptop egyedire lehet szabni hogy milyen alkatrészek legyenek benne?Pl:i5 vagy i7 proc gtx 660 vagy gt 750
2013. nov. 10. 13:35
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Amúgy ácsi, te most vettél 270-ért egy atomerőmű asztali gépet amit csak egyszerűen "jó"-nak jellemzel, és most egy laptopot akarsz ugyancsak játékra ugyanannyiért??? Összesen mennyit terveztél költeni rá? Csak mert összvissz ennyiből már kijön egy szép kis Alienware, amire te azt mondtad hogy túl drága. Mert ha van fél millád custom gépre, akkor van Alienwarre is. Na most ez hogy van? Magyarázd el nekünk légyszíves!
15/17 A kérdező kommentje:
Ez az account egy games csapaté .Többen vagyunk és gamer cuccokat veszünk nekem gépem van másik tagnak laptop van aki rendelt a segítségetetekkel ipadetet stb
2014. febr. 24. 15:37
16/17 anonim válasza:
Ja, hogy többen vagytok... az más. Akkor használjátok egészséggel. Remélem segít az az oldal amit linkeltem.
17/17 A kérdező kommentje:
Igen köszi a csapat nevében!:)
2014. márc. 15. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!