Jól érzékelem, hogy a HD 7870 és a 7950 között nincs sok teljesítménybeli különbség?
Figyelt kérdés
Néztem teszteket és kb. 3-6fps eltérés van a kettő között, játéktól függően.2013. szept. 22. 10:42
1/2 anonim válasza:
ez hülyeség, a 7950 jóval erősebb a 7870-nél, lehet hogy tahiti gpu-s kártyával nézted a tesztet. Mert ugye a tahitis 7870 a sima 7870 és a 7950 közé csúszik be.
2/2 anonim válasza:
Ezt nem lehet 3-6 fps-ben mérni, inkább százalékos az eltérés. Egyébként szerintem sincs nagyon nagy különbség a két kártya között...nagyjából 13-14%, ami azt jelenti, hogy 20 fps helyett ~23 vagy 40 helyett ~46 lesz a különbség. A 7950 ennél komolyabb előnyt sztem több monitoros (Eyefinity) felállásban képes felmutatni a 7870-nel szemben. 2560x1600-ban már 16,5% átlagosan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!