Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kis méretű számítógépházat...

Lord Keri kérdése:

Kis méretű számítógépházat keresek?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy combosabb média pc építésén, és egy ideje keresek olyan fekvőházat amely az alábbi kritériumoknak megfelel:

- Fekvő legyen

- microATX alaplap beleférjen (mini itx nem játszik)

- Normál magasságú vga beleférjen (low profile nem játszik)

- Normál méretű táp beleférjen (SFX nem játszik)

- Viszonylag kis méretű legyen

- Viszonylag elegáns legyen

- Viszonylag olcsó legyen (azaz ilyen 20-30 ezret nem adnék a házért)

Eddig a legjobb vételnek a Cooler Master Elite 361-et találtam.

Létezik ennél jobb alternatíva? (Akár használt is jó)

2013. szept. 20. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:

én pl. fekvő házasat használok, mert ez csak irodai gép, de én nem rakom rá a tetejét, egyrészt jobban szelőzik, meg a HDD is csak a cdrom meghajtó alatt fér el, de én csináltam egy kis keretett nekik, igy a cd meghajtó tetején van a HDD, na meg a vga az normál profilu, és csak is úgy fér el ha nincs rajta a teteje :XD.

a kártyák lefogató részénél is átalakítottam hogy le tudjam rögziteni a kártyákat. :XD

2013. szept. 20. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ne vedd bántásnak, de ez elég gány megoldás, szóval nekem olyan kell, amit rendeltetésszerűen lehet használni, azaz oldallappal felszerelve! :)
2013. szept. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!